Misiune si Angajament

Ne propunem să creăm valoare pentru partenerii noştri prin activitatea pe care o depunem pe piaţa dinamică și provocatoare din România și ne luăm angajamentul de a aduce pe această piață numai branduri de calitate. Ne dorim crearea de valori specifice pentru partenerii noștri, prin dezvoltarea de soluții complete și competente de business.

Misiunea ORTOPLUS PHARMA este de a cauta mereu idei inovatoare pe care să le aplicăm în activitate, de a ne perfecționa permanent în ceea ce facem astfel încât să fim eficienți și ne respectăm toate angajamentele față de partenerii și clienții noștri. În același timp ne vom strădui să dezvoltăm competentele tuturor membrilor echipei ORTOPLUS  si sa dovedim prin rezultatele obtinute ca suntem cea mai competitivă forta de vânzări din piața farmaceutică din România.

Valorile pe care le dorim aplicate în activitatea noastră sunt:

  • Calitate – calitatea serviciilor prestate si respectarea tuturor angajamentelor
  • Focus – pe obiectivele si angajamentele avute în derulare
  • Flexibilitate – găsirea rapid a celor mai adecvate soluții la problemele aparute
  • Corectitudine – prin respectarea tuturor înțelegerilor avute cu partenerii și clienții noștri
  • Excelență – ne dorim permanent să ne autodepășim, să dezvoltăm servicii mai bune și să creștem productivitatea fiecărui membru al echipei noastre

Bine ați venit

Bine ati venit la ORTOPLUS PHARMA. Compania noastra  fost înfiinţată cu scopul de a oferi servicii specializate pentru  companii farmaceutice  producatoare de dispozitive medicale pentru ortopedie, reumatologie, recuperare medicala-balneologie, ginecologie si chirurgie estetica , care doresc  sa intre pe piata din Romania . Misiunea noastra este de a furniza servicii de calitate în domeniile marketing farmaceutic, vanzari si distribuţie şi să integram in portofoliu nostru doar produse de calitate care pot îmbunătăţi calitatea vietii pacientilor din Romania .

Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele şi serviciile noastre.

În curând magazin online