Despre noi

ORTOPLUS Pharma este o companie faramaceutică tânară, înfiinţată de un grup de specialişti cu o îndelungată experienţă acumulată în domeniul pharma din România, concentrată pe importul, marketing-ul farmaceutic și vânzarea dispozitivelor medicale. Echipa ORTOPLUS Pharma este formată din oameni profesioniști, cu experiență de peste 10 ani în piață, cu puternice conexiuni locale, care pot contribui rapid în a aduce performanța așteptată.

Misiunea noastră este de a furniza servicii de calitate în domeniul de marketing farmaceutic & distribuţie şi să aducem produse de calitate care pot îmbunătăţi calitatea vieții pacienților din România.

ORTOPLUS Pharma a fost înfiinţată cu scopul de a promova produse şi servicii ale companiilor producătoare de dispozitive medicale și medicamente pe ariile noastre de interes, care doresc să intre pe piaţa din România.

Sediul nostru este în centrul țării la Brașov şi ne desfășurăm activitatea prin echipa de reprezentanți medicali în cele importante orașe din România - București, Timișoara, Brașov, Constanța şi în curând în Cluj-Napoca şi Iaşi.

Bine ați venit

Bine ati venit la ORTOPLUS PHARMA. Compania noastra  fost înfiinţată cu scopul de a oferi servicii specializate pentru  companii farmaceutice  producatoare de dispozitive medicale pentru ortopedie, reumatologie, recuperare medicala-balneologie, ginecologie si chirurgie estetica , care doresc  sa intre pe piata din Romania . Misiunea noastra este de a furniza servicii de calitate în domeniile marketing farmaceutic, vanzari si distribuţie şi să integram in portofoliu nostru doar produse de calitate care pot îmbunătăţi calitatea vietii pacientilor din Romania .

Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele şi serviciile noastre.

În curând magazin online